Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Академії Жіночого Лідерства для активних жінок Глибоцької громади

Дата: 12.05.2021 15:43
Кількість переглядів: 623

Глибоцька селищна рада територіальної громади повідомляє, що в рамках Програми DOBRE 1 червня 2021 р. з 09:00 до 10:00 відбудеться презентації Академії Жіночого Лідерства  для активних жінок Глибоцької громади.

Запрошуємо активних жінок нашої громади різного віку (єдине, не молодше 18 років, верхньої межі немає) та представництва (активні представниці влади, органів місцевого самоврядування, депутатки, представниці сфер освіти, культури, охорони здоров’я, бізнесу, громадського сектору, інші) дізнатись про можливості Академії та взяти участь у даному заході. 

Будемо дуже вдячні за активну участь і співпрацю в рамках впровадження Академії Жіночого Лідерства у нашій громаді.

Текст анонсу для зручності викладено в окремому файлі.

Переглянути анонс:


Презентація Академії Жіночого Лідерства в рамках програми 

“Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)”

для активних жінок з Глибоцької ТГ Чернівецької області

Українській жіночий фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин оголошує набір учасниць в «Академію Жіночого Лідерства».

Ми шукаємо активних жінок, які готові працювати задля розвитку та процвітання власної громади, жінок, які прагнуть позитивних змін, але яким не вистачає впевненості та команди для їхнього втілення, жінок, які мають ідею, але поки не знають що з нею робити!

Що таке Академія Жіночого Лідерства?

Це 5 днів інтенсивного оффлайн або онлайн навчання протягом місяця (8/4 годинна день протягом 5 днів з перервами), підтримка наставниць, фінансування проектів випускницям Академії і найголовніше - професійні знайомства, саморозвиток та можливості подальшого обміну досвідом та мережування з іншими лідерками й випускницями АЖЛ!

Які знання дає Академія?

  • жіноче лідерство та мережування;
  • гендерна рівність, гендерні стереотипи, гендерно чутливе управління як вимога часу;
  • як впливати на прийняття рішень угромаді;
  • адвокація та методи впливу на владу;
  • взаємодія органів місцевого самоврядування згромадськістю;
  • як вести ефективнукомунікацію і що слід при цьому враховувати;
  • як написати успішний проект та отримати на ньогокошти.

Під час презентації ви зможете детально дізнатись про мету, завдання й зміст навчальної програми Академії, про можливості участі у програмі мікрогрантів аби отримати фінансування ваших ініціатив. Окрім того, ми поділимось з вами досвідом і прикладами ефективних та сталих ініціатив, успішно реалізованих випускницями попередніх Академій.

Презентація Академії Жіночого Лідерства у вашій громаді відбудеться 1 червня 2021 р. з 9.00 до 10.00 в приміщенні зали засідань, ІІ поверх (смт.Глибока вул. М.Грушевського, 2-А).

Заявку на участь в Академії Жіночого Лідерствави можете заповнити до 15 червня 2021 р. за посиланням https://ukr.wf/anketad або у паперовій формі, яку разом з іншими презентаційними матеріалами можна отримати під час презентації в громаді.

З будь яких питань, будь-ласка, звертайтесь до Григоренко Світлани Михайлівни, контактної особи у вашій громаді за телефоном 050 619 5941, або координаторки Академії Олени Панченко за телефоном 050 917 39 06, 096 215 69 45 або електронною поштою  o.panchenko@uwf.org.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь