Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Сьогодні відбулась презентація Звіту з оцінки управління фінансами та Плану дій з управління фінансами нашої громади.

Дата: 27.05.2021 11:12
Кількість переглядів: 394

Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE), проведено презентації звіту з оцінки управління фінансами та Плану дій з управління фінансами.

Протягом січня – травня 2021 року через процес оцінки управління фінансами експерти задокументували та оцінили фінансові та бюджетні операції, процедури й процеси на предмет дотримання положень законодавства України та з урахуванням передової міжнародної практики. За результатами оцінки управління фінансами визначено операції, процеси та практичні заходи, що потребують коригування та удосконалення, а також прогалини та недоліки, які доцільно виправити чи усунути, за кожним напрямком діяльності.

Розроблений План дій з управління фінансами допоможе визначити основні заходи для громади у цій сфері у середньостроковій перспективі, а також систематизувати допомогу, яку DOBRE буде надавати з метою покращення управління фінансами.

Презентація з результатами: за цим посиланням

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь