Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась зустріч розширеного складу представників Глибоцької територіальної громади

Дата: 09.06.2021 13:15
Кількість переглядів: 1248

На зустрічі із запрошених 20 представників громади, присутні були 15 осіб. Також, за допомогою он-лайн підключення, взяли участь представники DOBRE: програмний спеціаліст, координатор громади Марина Дудяк, експерти з муніципальних послуг Максим Бурдавіцин та Олександр Муратов.

На порядку денному було обговорення звіту результатів опитування жителів громади стосовно якості послуг, які надаються в громаді та вибір послуги, для якої буде розроблено План покращення послуг.

Відповідальним за проведення опитування, в рамках компоненту покращення послуг Програми DOBRE - модератором Дмитрієм Глобаком було проведено презентацію результатів опитування, шляхом відображення на слайдах результатів по кожну питання опитувальника, який складався із 40 питань. Результати були відображені як в табличному вигляді та і в діаграмах.

Щоб переглянути звіт нажміть нижче посилання:

Звіт про результати опитування жителів Глибоцької територіальної громади щодо якості послуг, оприлюднено на офіційному сайті громади. 

Модератором озвучено узагальнені результати опитування.

Визначено рейтинг найбільш якісних послуг в громаді:

1.Пожежна охорона. 2.Адміністративні послуги. 3.Освітлення вулиць. 4.Послуги первинної медичної допомоги. 5.Забезпечення громадської безпеки.

Також, визначено рейтинг послуг, що надаються на низькому рівні:

1.Загальна середня освіта (школи). 2.Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів. 3.Підтримка спорту. 4.Постачання питної води. 5.Водовідведення (каналізація).

На нашій зустрічі було взято за основу результати та рекомендаційний перелік послуг, який був погоджений експертами DOBRE для вибору найбільш приорітетної послуги для подальшої розробки Плану покращення послуги, а саме: 1.Загальна середня освіта. 2.Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів. 3.Послуги первинної медичної допомоги. 4.Підтримка спорту. 5.Прибирання вулиць та інших громадських місць.

На зустрічі виступили голова, старости, директор Глибоцької ДЮСШ та працівники селищної ради.

Одноголосно було обрано послугу підтримка спорту, для якої буде розроблено План покращення послуг.

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

 


Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь