Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбувся об’їзд закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Глибоцької територіальної громади

Дата: 11.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 4979

10 серпня 2021 року відбувся традиційний комісійний об’їзд закладів загальної середньої освіти, а також закладів дошкільної та позашкільної освіти Глибоцької територіальної громади,  проведено огляд їх готовності  до початку нового 2021/2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Під час об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, прилеглих територій, санітарний стан їдалень, харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

 

Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають достатнє матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу. В закладах проведені косметичні ремонти класних приміщень, групових кімнат, спортивних залів,  харчоблоків, їдалень.  Для забезпечення навчання відповідно до вимог НУШ,  класні кімнати, де будуть навчатись першокласники,  до кінця серпня будуть обладнані комп’ютерною технікою,  новими меблями, в першу чергу одномісними партами та дидактичними матеріалами.

Огляд закладів освіти показав, що до початку нового навчального року необхідно ще вирішити певні проблеми, усунути недоліки, в окремих закладах  завершити поточні ремонтні роботи.

Треба зазначити, що адміністрації та працівники закладів освіти громади за підтримки селищної ради, батьків, доклали максимум зусиль, щоб створити  умови для комфортного та безпечного навчання учнів у 2021/2022 навчальному році.

Педагогічні працівники та персонал закладів освіти  з радістю очікують на зустріч зі своїми вихованцями та учнями в новому навчальному році.

 

 

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради


 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь