Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України у селі Черепківці Глибоцької громади відкрили меморіальну дошку загиблому Герою (ФОТО)

Дата: 23.08.2021 17:40
Кількість переглядів: 4581

Загиблого героя не повернути, але пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях.

Фото без опису

23 серпня, у День святкування Державного прапора України та на передодні Дня Незалежності у селі Черепківці  відбулося    урочисте відкриття меморіальної дошки на честь  Ярослава Карлійчука — випускника цієї школи,  учасника ООС, який  загинув у квітні 2021 року , захищаючи  територіальну цілісність України.

 На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну-учаснику ООС були присутні рідні, друзі загиблого, педагоги та учні, громадські активісти, волонтери, земляки-учасники ООС, селищний голова Григорій Ванзуряк,  районний військовий комісар , жителі селища, директор школи Василь Каменюк, які  висловили велику вдячність сім’ї Ярослава Карлійчука за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя. Право відкрити меморіальну дошку було надано рідним  героя. Після чого учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

      Також побратими разом з головою громади відвідали і поклали квіти до всіх загибдих героїв Глибоцької громади, які віддали своє життя за незалежність України!

Багато слів хороших та сумних  було сказано під час години пам’яті, присвяченій Ярославу.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь