Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Нові друзі, нові можливості, враження та обмін досвідом взаємозбагачує і надихає

Дата: 06.09.2021 18:08
Кількість переглядів: 4742

В рамках Програми менторства Програми DOBRE, з метою налагодження співпраці між менторами та менті для забезпечення найкращих результатів і довгострокового партнерства, Глибоцька громада 2 вересня, а 3 вересня Рукшинська громада приймали в гостях своїх менторів Новоукраїнську громаду.

Відповідно до програми візиту, метою даної зустрічі є налагодження сталих довгострокових зв’язків між громадами-учасницями візиту та їх сферами діяльності,  забезпечення обміну досвідом, передача успішних кейсів, знань і умінь у рамках ефективної співпраці, пошуку спільних ідей для впровадження, підвищення довіри та комунікації ментора і менті.

Візит Новоукраїнської громади - це зміцнення можливостей, цікавий діалог та мотивація на нові ініціативи і досягнення, новий досвід, враження, друзів, а ще – змінити громади на краще.

Впродовж двох днів візиту представники трьох громад провели обговорювання актуальних питань діяльності, механізмів та інструментів сталого розвитку трьох громад та відвідали різні сфери діяльності двох громад. Також, було обговорено питання щодо укладання Меморандуму про співпрацю між Глибоцькою, Новоукраїнською, Рукшинською громадами та обговорення заходів у рамках документу.

А на завершення візиту в Глибоцькій громаді відбувся дружній футбольний матч, з перемогою команди Новоукраїнської громади.

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька, Новоукраїнська, Рукшинська громади є партнерами Програми DOBRE у Чернівецькій та Кіровоградській областях.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь