Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Випускниці 25 - ої Академії Жіночого Лідерства Глибоцької територіальної громади стали переможцями Програми малих грантів.

Дата: 09.09.2021 19:16
Кількість переглядів: 4139

В рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» за сприянням Українського жіночого фонду в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин, ми стали учасницями і випускницями 25 - ої Академії Жіночого Лідерства.

Ми успішно пройшли навчання в Академії та взяли участь в програмі малих грантів.

Разом з тренеркою Оленою Остапчук, з якою ми працювали на тренінгах АЖЛ та яка консультувала нас при підготовці проєкту, спільними зусиллями  нами подано на конкурс грантів в рамках проєкту DOBRE, проєкт «Практичні потреби жінок у фокусі уваги Глибоцької громади».

Щиро дякуємо тренерці Олені Остапчук за віддані сили, витрачений час і чесні старання. Таких тренерів не багато, хто вкладає душу в роботу, цілком належить їй і завжди готовий прийти на допомогу!

Без вашої допомоги все б склалося точно не так добре, як є зараз. Ні на секунду не було сумнівів, що мета одна - це перемога. Дякуємо за успішну роботу. Такий відмінний результат надовго порадує всіх нас.

За рішенням експертної комісії з оцінки проектів Українським жіночим фондом підтримано даний проєкт.

Вітаю всіх з перемогою в Програмі малих грантів 25-ої Академії Жіночого Лідерства в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь