Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Випускниці 25 - ої Академії Жіночого Лідерства Глибоцької територіальної громади стали переможцями Програми малих грантів.

Дата: 09.09.2021 19:16
Кількість переглядів: 4092

В рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» за сприянням Українського жіночого фонду в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин, ми стали учасницями і випускницями 25 - ої Академії Жіночого Лідерства.

Ми успішно пройшли навчання в Академії та взяли участь в програмі малих грантів.

Разом з тренеркою Оленою Остапчук, з якою ми працювали на тренінгах АЖЛ та яка консультувала нас при підготовці проєкту, спільними зусиллями  нами подано на конкурс грантів в рамках проєкту DOBRE, проєкт «Практичні потреби жінок у фокусі уваги Глибоцької громади».

Щиро дякуємо тренерці Олені Остапчук за віддані сили, витрачений час і чесні старання. Таких тренерів не багато, хто вкладає душу в роботу, цілком належить їй і завжди готовий прийти на допомогу!

Без вашої допомоги все б склалося точно не так добре, як є зараз. Ні на секунду не було сумнівів, що мета одна - це перемога. Дякуємо за успішну роботу. Такий відмінний результат надовго порадує всіх нас.

За рішенням експертної комісії з оцінки проектів Українським жіночим фондом підтримано даний проєкт.

Вітаю всіх з перемогою в Програмі малих грантів 25-ої Академії Жіночого Лідерства в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь