Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулись перші громадські обговорення щодо формування Стратегії сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки

Дата: 27.09.2021 13:28
Кількість переглядів: 2849

Минуло тижня в колективах комунальних некомерційних підприємств Центру первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ради та  Глибоцької центральної районної лікарні, відбулись зустрічі щодо громадських обговорень проекту «Стратегія сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки».

На зустрічах було ознайомлено та обговорено всі стратегічні та операційні цілі Стратегії розвитку Глибоцької громади.

При обговоренні, працівники Центру ПМСД та районної лікарні зазначили, що Робочою групою з розробки стратегії, враховані першочергові завдання, які вкрай необхідні для надання якісних медичних послуг.

Працівниками двох колективів Глибоцького Центру ПМСД та Глибоцької центральної районної лікарні одноголосно зроблено висновки, що Стратегія сталого розвитку Глибоцької громади розроблена якісно з урахуванням найважливіших запланованих завдань на вирішення проблем громади. Зауважень до Стратегії сталого розвитку Глибоцької громади не маємо.

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь