Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Перші кроки реалізації проєкту «Практичні потреби жінок у фокусі уваги Глибоцької громади»

Дата: 02.11.2021 12:13
Кількість переглядів: 1846

Сьогодні відповідно плану реалізації проєкту відбувся онлайн-тренінг «Особливості проведення гендерного аудиту безпеки території».

Учасниками даної зустрічі були: консультантка і тренерка Національного Демократичного Інституту з питань гендерного бюджетування Олена Остапчук та активні жінки, які готові працювати задля розвитку та процвітання власної громади, жінок, які прагнуть позитивних змін.

Олена Остапчук ознайомила нас, з особливостями проведення гендерного аудиту безпеки території, на що в першу чергу треба звернути увагу, чим відрізняється гендерного аудиту безпеки території від гендерного аудиту доступності, ключові питання при дослідження публічного простору та покрові наші дії щодо проведення гендерного аудиту безпеки.

Результати проведеного нами у кількох локаціях громади гендерного аудиту безпеки території та сформульовані рекомендації, в подальшому будуть презентовані мешканцям нашої громади.

Ця публікація створена в межах проєкту, що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом (УЖФ) в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Глибоцька громада є партнером програми DOBRE, яка виконується міжнародною організацією Ґлобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Публікація стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації є відповідальністю авторів, і не відображає точку зору УЖФ, NDI, Global Communities та USAID.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь