Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Скеледром від ідеї до втілення

Дата: 06.11.2021 12:33
Кількість переглядів: 2949

Стартував процес реалізації проєкту «Облаштування в центральному парку смт.Глибока скеледрому для популяризації здорового способу життя».

Так, в рамках Програми DOBRE протягом березня-травня 2021 року молодіжна команда громади пройшла 3-х денний тренінг «Молодіжний працівник».

З отриманого досвіду, першими кроками було проведено аналіз та стан організації молодіжної політики в громаді. Наступним кроком було те, що молодіжною командою проведено опитування з потреб молоді Глибоцької громади. В даному опитуванні взяли участь 256 респондентів за віковими категоріями та населеними пунктами громади, що становить 10% від усієї молоді громади.

На засідання робочої групи молодіжної ради, враховуючи результати опитування було визначено три пріоритетні ідеї молоді громади.

Молодіжною командою було запропоновано та оприлюднені 24.05.2021 року на офіційному вайбер - каналі громади Громада To/Day для голосування три пріоритетні потреби та напрямки розвитку молоді нашої громади: 1. Скейт-Парк. 2. Вуличний кінотеатр. 3. Мотузковий парк та скеледром. В голосуванні взяло участь 1852 мешканця громади.

Отже, на думку молоді та мешканців громади найбільш актуальнішими проблемами, які необхідно вирішити є: 1.Мотузковий парт та скеледром. 2.Вуличний кінотеатр. 3. Скейт парк.

Таким чином молодь громади обрала, проект мотузковий парк та скеледром, що першочергово відповідає потребам молоді.

Ініціатором створення скеледрому стала Молодіжна рада громади, якою подано проєкт «Облаштування в центральному парку смт.Глибока скеледрому для популяризації здорового способу життя» та в серпні погоджено керівництвом Програми DOBRE.

Першим етапом реалізації даного проєкту, було передбачено закупівля за рахунок внеску Програми DOBRE комплексу обладнання скеледрому, за рахунок внеску громади проведення робіт з благоустрою території, де буде встановлюватися конструкції для навчання з скелелазіння.

Сьогодні наша громада отримала матеріали для будівництва скеледрому в парку та обладнання для забезпечення роботи (системи страхувальні універсальні,  страхувальні пристрої, набори зачепів з кріпленням, троси  металеві, карабіни, каски…).              

Реалізацією даного проекту займається комунальний заклад «Глибоцький центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді».

Проект реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь