Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відеоінструкція: як заповнити та подати у паперовому вигляді декларацію про готовність до експлуатації об’єкта, будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта

Дата: 17.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 1188

У Державній інспекції архітектури та містобудування України розробили відеоінструкцію  як заповнити та подати у паперовому вигляді декларацію про готовність до експлуатації об’єкта, будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта.

 - де завантажити бланк декларації;

 - які відомості вказати у декларації;

 - як її подати через ЦНАП в ДІАМ та інше. 

Звертаємо увагу, якщо об’єкт будівництва знаходиться на території, де повноваження здійснює орган державного архітектурно-будівельного контролю при органі місцевого самоврядування, то декларацію треба подавати саме в такий орган, і його найменування вказувати в декларації. За посиланням – перелік таких органів та населені пункти, де вони здійснюють повноваження – https://bit.ly/3qfVLEg 

Також наголошуємо, що найкращий спосіб подання повідомлення та інших документів – через портал «ДІЯ». Це зручно та швидко, адже декларація, подана в такий спосіб опрацьовується ДІАМ протягом 24 годин.

Відеоінструкція: як заповнити та подати у паперовому вигляді декларацію про готовність до експлуатації об’єкта, будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта?

За матеріалами сайту https://diam.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь