Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Вчителі 5-11 класів Глибоцької ТГ отримають ноутбуки для роботи

Дата: 16.11.2021 16:59
Кількість переглядів: 1190

Вчора, 15 листопада 2021 року відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради отримав сучасні ноутбуки із встановленим програмним забезпеченням.

Всього Департаментом освіти і науки Чернівецької ОДА було придбано 1450 ноутбуків, з яких 64 одиниці передано Глибоцькій громаді. Передбачені вони для вчителів 5-11 класів. Цю закупівлю здійснили за рахунок грошей з державного бюджету.

"Цього місяця ми забезпечимо 1450 вчителів закладів загальної середньої освіти області якісною технікою, наступного – ще 101 педагога. Продовжуємо цифровізувати освітню сферу та серйозно дбати про якість дистанційної освіти. Електронні журнали та щоденники, онлайн-конференції, презентації на уроках — це майбутнє освіти. Наша мета — зробити так, щоб у кожного вчителя був власний персональний сучасний комп’ютер, доступ до швидкісного Інтернету, відповідна методична підтримка щодо оперативного освоєння нових цифрових навичок та ще більше можливостей для навчання дітей", – повідомила директорка департаменту Людвига Цуркан.

Тож вже сьогодні школи Глибоцької громади отримали нові ноутбуки, що допоможуть вчителям організувати освітній процес в умовах карантинних обмежень та онлайн-навчання.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь