Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Шановні мешканці Глибоцької територіальної громади!

Дата: 17.12.2021 12:33
Кількість переглядів: 4174

Хочемо повідомити, що Програма DOBRE розпочинає опитування громадської думки, результати будуть представлені навесні 2022 року.

У рамках реалізації Програми?? DOBRE «Глобал Комьюнітіз» в січні – квітні 2022 року організовує фінальне дослідження громадської думки в 100 територіальних громадах, які є партнерами Програми. Дослідження дозволить виміряти рівень підтримки мешканцями громади процесу децентралізації, визначити, як громадяни оцінюють ефективність органів місцевого самоврядування, оцінити їхню задоволеність якістю місцевих послуг та рівень поінформованості щодо наявних можливостей брати участь в управлінні громадою, а також готовність активно долучатись до розвитку громади. Дослідження оцінить зміни в часі та вплив Програми на розвиток партнерських громад. Окрім того, результати опитування будуть використані з метою удосконалення заходів Програми та стратегій їх впровадження в інтересах громади.

Дослідницька компанія Інфо Сапієнс, яку «Глобал Комьюнітіз» відібрала на умовах відкритого тендеру, в період реалізації дослідження буде проводити особисті інтерв'ю з місцевими мешканцями в нашій громаді-учасниці з використанням планшета. Дана компанія, зі свого боку, гарантує, що участь в дослідженні є цілком конфіденційною та добровільною, а всі дані будуть використані в узагальненому вигляді і жодні ідентифікаційні дані не будуть повідомлятися чи розкриватися публічно.

Захід проводиться у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь