Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Зустріч на тему перспектив розвитку територіальних громад

Дата: 18.12.2021 15:40
Кількість переглядів: 4099

У залі засідань Глибоцької селищної ради відбулася зустріч керівниці проєкту «Ефективна громада» Київської школи державного управління імені С. Нижного, голови правління ГО «Центр Розвитку Місцевого самоврядування» Діани Барінової з головами та заступниками 8 громад колишнього Глибоцького району Чернівецької області.

Тематика зустрічі торкалася перспектив розвитку територіальних громад. Говорили про найгостріші проблеми та можливі перспективи їх вирішення.

Такими словами звернулась до всіх присутніх Діана Барінова: «Найважливішим викликом сьогодення для більшості громад України є підвищення їх економічної спроможності. Сьогодні важливо залучити для розвитку кожної території всіх жителів та представників бізнесу. Люди повинні відчувати свою роль та максимально сприяти цим процесам. Разом з тим, лідери територіальних громад та їх команди повинні підвищувати свої компетенції у сфері місцевого економічного розвитку для того, щоб ефективно організовувати процес та створювати комфортні умови для розвитку бізнесу.»

У рамках заходу кожен із представників територіальних громад розповіли про найгостріші проблеми та перспективні проекти, які плануються до реалізації у 2022 та найближчих роках.

 


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь