Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Виконання бюджету 2021 в Глибоцькій ТГ

Дата: 17.01.2022 21:05
Кількість переглядів: 1255

Шановні жителі громади Департамент фінансів Чернівецької ОДА опублікував інформацію Про виконання планових показників власних надходжень загального фонду бюджетів територіальних громад за 2021 рік (%), де бюджет Глибоцької селищної ТГ виконаний на 100,5 %. Це правда, і ми раді, що в такий скрутний економічно-кризовий період наші платники податків зуміли вистояти та сплатити до бюджету відповідні платежі, за що ми їм щиро ДЯКУЄМО.

          Планові показники власних надходжень загального фонду при затвердженні бюджету на 2021 рік складали 68392,6 тис. грн. За рахунок перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету більше як на 5 відсотків (+5050,0 тис. грн.) за підсумками виконання І півріччя, було внесено зміни до бюджету і уточнений план з урахуванням змін за 2021 рік склав 73442,6 тис. грн., при фактичному надходженні 73814,9 тис. грн., тобто відсоток виконання склав 100,5. Перевиконання в сумі 5050,0 тис. грн. додатково було направлено на видатки галузей освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та інші.

          Фактичні надходження власних доходів бюджету є одним із показників рейтингу громад, але з розрахунку  на 1 особу. Тому заголовки постів в сумнівних ЗМІ є маніпуляцією і підміною факту.  Рейтинг включає декілька видів показників діяльності місцевих рад після здачі річних звітів бюджетів громад, про що буде повідомлено громадськість.

          За 2021 рік, який був надто складним, через отримання в спадок великої бюджетної мережі від районної ради, скритої заборгованості за енергоносії Глибоцької центральної районної лікарні в сумі 2,2 млн. грн., різкого подорожчання тарифів на енергоносії в осінньо-зимовий період, ми зуміли втримати ситуацію під контролем, адже працівники всіх закладів бюджетної сфери отримали заробітні плати, матеріальну допомогу на оздоровлення та премії, не було вимушеної відпустки за свій рахунок як в інших громадах.

          2022 рік не є простішим зі своїми викликами через нестабільність економічної та енергетичної криз. Будьте толерантними один до одного, майте повагу один до одного, бо кожний займається своєю справою і тільки разом ми зробимо більше.

Фінансовий відділ Глибоцької селищної ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь