Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Оголошення та обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Вібраційний, дорожній каток TEREN ST 1000» (або еквівалент)

Дата: 26.01.2022 10:06
Кількість переглядів: 976

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення відкритих торгів

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Найменування - Глибоцька селищна рада територіальної громади.

Місцезнаходження - вул.Шевченка, буд.1 смт. Глибока Чернівецької області 60400.

Ідентифікаційний код – 04417004.

Категорія – орган місцевого самоврядування – територіальна громада.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Вібраційний, дорожній каток TEREN ST 1000» (або еквівалент) за кодом ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника - 43310000-9 (Машини для цивільного будівництва).

Закупівля здійснюється за рахунок внеску громади відповідно до Угоди про співробітництво AID-121-A-16-00007 «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE), Меморандуму про взаєморозуміння та договору про внесок у натуральній формі № CIK-F-0026 від 19.11.2021 року.

3. Кількість та місце поставки товарів, обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг: Кількість - 1 одиниця. Місце поставки товару: вул. Шевченка, буд. 5, смт. Глибока, Чернівецька область, Україна, 60400.

4. Очікувана вартість предмета закупівлі272000,00 гривень.

5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: З дати укладення договору, за результатами проведення процедури закупівлі та до повного виконання згідно умов договору, але не пізніше ніж до 31.12.2022 року.

6. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 06.02.2022 року.

7. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Покупцем за фактично поставлений товар на підставі видаткової накладної та після підписання Сторонами акту приймання – передавання, протягом 10 банківських днів.

8. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: українська.

9. Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається.

10. Дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 цього Закону: 07 лютого 2022  о 12:21.

11. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону у межах від 0,5 відсотка до 3 відсотків очікуваної вартості закупівлі або в грошових одиницях: 0,5%.

12. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування): не застосовується.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Вібраційний, дорожній каток TEREN ST 1000» (або еквівалент).

Обґрунтування посилання на конкретну торговельну марку, джерело його походження або виробника, Замовником прийнято рішення закупити вібраційний, дорожній каток TEREN ST 1000 (або еквівалент). Такий каток відзначаються відомою маркою силового обладнання, якість бренду, чудова продуктивність, простота запуску; використовується гідравлічний регульований насос всесвітньовідомого бренду і фіксований двигун, безступінчата швидкість, рух вперед і назад, зручне управління кермом; гідравлічне рульове керування, рульове зусилля; функції панелі управління можуть повністю контролювати робочий стан катка; використовувані японські підшипники NSK (Seiko) забезпечують ефективну роботу катка; установка сидінь класу люкс, що забезпечує зручну, комфортну роботу; обтічний дизайн кузова, більш красивий і багатий; механічні поверхні оброблені методом розпилення, який забезпечує гарний зовнішній вигляд, стійкість до іржі та корозії; всі продукти сертифіковані CE (Європейський сертифікат відповідності).

Більш детальна інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі відображена в Додатку 3 до тендерної документації, за ідентифікатором закупівлі UA-2022-01-21-003391-а.


Примітки:

*всі посилання на торговельну марку, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент».

**Характеристики повинні відповідати або бути кращими за показники, наведені у таблиці Додатку 3.

 

Начальник відділу економічного

розвитку та інвестицій,

уповноважена особа                                                                                       Світлана ГРИГОРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь