Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулося навчання кухарів закладів освіти Глибоцької громади згідно стандартів системи НАССР

Дата: 31.01.2022 14:23
Кількість переглядів: 611

З 1 січня 2022 року набирає чинності Постанова КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Відтак, з нового 2022 року харчування дітей має здійснюватися за примірним чотиритижневим сезонним меню, складеним згідно вимог постанови, враховуючи фізіологічні потреби дітей в основних харчових речовинах та енергії.

До цього часу всі навчальні заклади мали адаптивний перехідний період, в ході якого випробовувались нові страви та вивчались проблемні питання.

Саме тому 31 січня 2022 року Чернівецьким професійно-технічним училищем №8 було проведено майстер-клас з теми «Технологія приготування страв для здобувачів освіти шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах згідно меню Євгена Клопотенка» для кухарів закладів освіти Глибоцької громади. Під час зустрічі проаналізовано труднощі, які виникли в процесі реформи харчування, розглянуто питання формування компетентності щодо організації харчування дітей у закладах освіти.

Враховуючи всі труднощі, які виникають на сьогоднішній день в питаннях організації харчування, ми разом докладаємо всіх зусиль для забезпечення дітей якісним та здоровим харчуванням.

 


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь