Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Повідомлення про намір укласти договір про закупівлю послуг зі збирання та вивезення сміття з об’єктів громади, з урн і контейнерів у громадських місцях, вивіз стихійного сміття за результатами переговорної процедури закупівель

Дата: 04.02.2022 09:06
Кількість переглядів: 995

Повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Найменування - Глибоцька селищна рада територіальної громади.

Місцезнаходження - вул.Шевченка, буд.1 смт. Глибока Чернівецької області 60400.

Ідентифікаційний код – 04417004.

Категорія – орган місцевого самоврядування – територіальна громада.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуг зі збирання та вивезення сміття з об’єктів громади, з урн і контейнерів у громадських місцях, вивіз стихійного сміття - за кодом ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника - 90510000-5 (Утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям).

3. Кількість та місце поставки товарів, обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг: Кількість4500 м.куб. Місце поставки товару: об’єкти громади та стихійні сміттєзвалища, смт. Глибока, Чернівецька область, Україна, 60400.

4. Найменування, ідентифікаційний код учасника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань або реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті) постачальника товарів, виконавця робіт чи надавача послуг: Фізична особа – підприємець Нікорич Василь Ілліч, ідентифікаційний код учасника – 2567517337.

5. Місцезнаходження та контактні номери телефонів учасника (учасників), з яким (якими) проведено переговори: смт.Глибока вул. Мінська, буд.1-Б, контактний номер телефону +380976440686.

6. Узгоджена ціна пропозиції учасника процедури закупівлі: 472500,00 гривень.

7. Умова застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до частини другої цієї статті: ч.2 ст.40 Закону України від 25.12.2015 №922 «Про публічні закупівлі».

8. Обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі, експертні, нормативні, технічні та інші документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі. Організація діяльності з поводження з побутовими відходами на об'єктах громади, розташованих в смт. Глибока здійснюється на підставі вимог:  Закону України від 05.03.1998 за №187/98-ВР «Про відходи»; Постанови КМУ «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами» від 10.12.2008 №1070. Статтею 1 Закону встановлено, що послуги з поводження з побутовими відходами надаються в населеному пункті згідно з правилами благоустрою території населеного пункту, розробленими з урахуванням схеми санітарного очищення населеного пункту та затвердженими органом місцевого самоврядування.

На засіданні конкурсної комісії на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт.Глибока Чернівецької області, прийнято рішення про визначення переможцем даного конкурсу Фізичну особу-підприємця Нікорича Василя Ілліча (далі – ФОП Нікорич В.І.). Рішенням виконавчого комітету Глибоцької селищної  ради від 04.11.2019 року №12/16 введено в дію рішення конкурсної комісії на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт.Глибока та визначено ФОП Нікорич В.І. виконавцем зазначених послуг, строком на п’ять років.

 

 

Начальник відділу економічного

розвитку та інвестицій,

уповноважена особа                                                      Світлана ГРИГОРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь