Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Делегація Глибоцької громади на Форумі Асоціації міст України

Дата: 07.02.2022 15:13
Кількість переглядів: 848

Першочерговим завданням очільників місцевого самоврядування є забезпечення добробуту територіальних громад, захист їхніх прав та інтересів, соціально-економічний і культурний розвиток. Задля цього використовуються всі можливі законні методи впливу, і в першу чергу -  комунікаційна складова. Погодьтесь, що існуючі проблеми слід завжди озвучувати, адже від цього залежить позитивність їхнього вирішення.

З цією метою Голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк, у складі Буковинської делегації, пребував 5 лютого 2022 року в Івано-Франківську на Форумі Асоціації міст України під назвою: «Асоціація міст України єднає Україну».

Цей  Форум був  першим  із запланованих заходів, присвячених тридцятому ювілею організації, і зібрав біля 150 голів громад з різних куточків України.

Як зазначив голова АМУ Володимир Кличко: «Щоб забезпечити інтереси всіх громад – від найменших сіл до великих міст, Асоціація постійно веде діалог та консультації з центральною владою…».

Саме такого конструктивного діалогу з питання недосконалості формули освітньої субвенції на 2022 рік вдалося досягнути голові нашої громади Григорію Ванзуряку у розмові з народним депутатом Віталієм Безгіним - головою підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Верховної Ради України.

Чекаємо позитивного рішення, на офіційне звернення голови Глибоцької громади Григорія Ванзуряка.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь