Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Наша сила в єдності

Дата: 16.02.2022 14:08
Кількість переглядів: 1419

Сьогодні, 16 лютого, біля пам’ятника "Борцям за волю України" у селищі Глибока відбулися урочистості приурочені першому святкуванню загальнодержавного "Дня єднання».

 

По особливому лунав нині Гімн України та молитва за майбутнє української держави, яку спільно виконали всі присутні .

Як зазначив Голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк: «Чобіт агресора не ступив туди, де є єдність, згуртованість, лунає українська пісня та мова».

Очільник громади звернувся до всіх наших жителів та присутніх із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися інформаційно-психологічним атакам й не підігрувати агресору. «Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців. Вірте в нашу армію, наших воїнів, які достатньо мають сил і засобів для збереження спокою громадян, захисту української державності» - додав Григорій Ванзуряк.

Підполковник О. Григорчук, начальник (II-го відділу смт Глибока) Чернівецького РТЦК та СП запевнив, що на сьогоднішній день Збройні сили України є сильними, згуртованими та відданими нашій державі. Він також подякував тим мешканцям громади, які приєднуються до формування на території області батальйонів територіальної оборони.

Віршованим словом привітала присутніх буковинська поетеса, жителька Глибокої, Олександра Приходько-Возняк.

Спільну молитву, за мир в Україні, до якої долучилися всі присутні, заспівав разом з хором прихожан Храму Святої княгині Ольги ПЦУ - отець Роман.   

Наприкінці, Голова громади Г.Ванзуряк закликав всіх до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора. Підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові. Продовжувати працювати, не змінюючи свій спосіб життя задля забезпечення стабільної економічної діяльності а, отже, і можливості Збройних Сил захищати Україну.

Шановні громадівці, давайте будемо йти по життю з девізом: «Єднаймося. Ми сила, тому що ми разом».

Бережімо себе та Україну.






« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь