Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

А сотню вже зустріли небеса...

Дата: 21.02.2022 15:18
Кількість переглядів: 1278

Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Вона стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір. Гідність, свобода, відвага, єдність, честь стали одними з головних об’єднавчих цінностей Революції Гідності.

Щоб віддати шану Героям України, зберегти пам"ять про події 8-річної давності, підтримати патріотичне виховання молодого покоління у публічно-шкільних бібліотеках Глибоцької громади було проведено ряд заходів.

А саме: центральна публічно-шкільна бібліотека підготувала патріотичний відео ролик «Це зорі твої, Україно!» за участі юних читачів бібліотеки – учнів Глибоцької гімназії; публічно-шкільна бібліотека с.Димка та публічна бібліотека с.Черепківці приєдналися до тихої акції «Ангели пам"яті», на якій читачі власноруч виготовляли білих ангеликів і розвішували на подвір’ї школи та бібліотеки; інформаційна година «Пам"яті Героїв Небесної Сотні» пройшла в шкільній бібліотеці Глибоцького ліцею; у шкільній бібліотеці с.Черепківці відбулися патріотичний урок та презентація фото виставки «Небесна Сотня – Герої не вмирають».
У кожній бібліотеці презентували книжково-ілюстративні виставки та тематичні полиці, на яких була представлена література, що висвітлює події, що відбувалися в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 років

Не будьмо байдужими! Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього!

Спасибі всім, хто відстоював Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму! Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях.





« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь