Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

І там, де звучить рідна мова, живе український народ

Дата: 22.02.2022 11:13
Кількість переглядів: 1979

Українська мова – одне з найцінніших надбань, яке створили й залишили нам наші прадіди. Рідне слово буде для всіх оберегом та символом єднання великого народу.


З метою виховання любові до рідної мови, до краю та з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови в публічно-шкільних бібліотеках Глибоцької громади відбулися заходи. Такі як: в центральній публічно- мовознавчий батл «Книго! Слово! Рідна мово!» з учнями Глибоцького ліцею, години рідної мови провели бібліотекарі сіл Димка та Опришени, бібліотечний урок «Мова – духовний скарб нації» відбувся в ПШБФ с.Стерче, працівники культури села Михайлівка завітали до учнів Михайлівського НВК з цікавою вікториною «З якої казки?», патріотичні читання продемонстрували працівники культури с. Черепківці та інші.


Для користувачів різних вікових категорій організовані ілюстровані книжкові виставки, де читачі познайомилися з новими книгами українських поетів та письменників, кращими зразками вітчизняної літератури, матеріалами з історії української мови та літератури, словниками, довідниками та інше.


Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кілька тисячолітньої еволюції кожного етносу. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Цінуймо нашу рідну мову!






« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь