Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

І там, де звучить рідна мова, живе український народ

Дата: 22.02.2022 11:13
Кількість переглядів: 2026

Українська мова – одне з найцінніших надбань, яке створили й залишили нам наші прадіди. Рідне слово буде для всіх оберегом та символом єднання великого народу.


З метою виховання любові до рідної мови, до краю та з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови в публічно-шкільних бібліотеках Глибоцької громади відбулися заходи. Такі як: в центральній публічно- мовознавчий батл «Книго! Слово! Рідна мово!» з учнями Глибоцького ліцею, години рідної мови провели бібліотекарі сіл Димка та Опришени, бібліотечний урок «Мова – духовний скарб нації» відбувся в ПШБФ с.Стерче, працівники культури села Михайлівка завітали до учнів Михайлівського НВК з цікавою вікториною «З якої казки?», патріотичні читання продемонстрували працівники культури с. Черепківці та інші.


Для користувачів різних вікових категорій організовані ілюстровані книжкові виставки, де читачі познайомилися з новими книгами українських поетів та письменників, кращими зразками вітчизняної літератури, матеріалами з історії української мови та літератури, словниками, довідниками та інше.


Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кілька тисячолітньої еволюції кожного етносу. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Цінуймо нашу рідну мову!


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь