Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Повітряні Сили України патрулюють небо над Буковиною

Дата: 25.02.2022 10:37
Кількість переглядів: 1033

Голова Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук провів брифінг щодо оперативної ситуації у Чернівецькій області станом на ранок 25 лютого.

Він зазначив, що наразі у Чернівецькій області на місці трьох райдержадміністрацій - Вижницької, Чернівецької та Дністровської, - створені військові адміністрації. В межах кожного району виникають доцільності організувати терміново і оперативно ті або інші заходи. Рішення про впровадження таких заходів приймають керівники району, територіальної оборони, це є голови районних військових адміністрацій.

 "Заходи, які мають доцільність, ефективно виконалися, щоб убезпечити мешканців області.  Знаємо, що загроза є в тому числі у повітряному просторі. Хочу сказати, повітряні сили України патрулюють небо і над Буковиною".

  Сергій Осачук також закликав кожного, хто відчуває можливість захищати Україну, негайно стати до лав Збройних сил або інших органів безпеки та правопорядку. 


Довідково:

Що таке військові адміністрації?

Військові адміністрації – це органи, які діють замість органів місцевого самоврядування. 

Рішення про створення військових адміністрацій приймає Президент. За пропозицією Генштабу чи відповідної облдержадміністрації він призначає та звільняє начальників військових адміністрацій. А структуру і штатний розпис військової адміністрації затверджує Головнокомандувач Збройних Сил за поданням начальника відповідної адміністрації.


Фото з відкритих джерел


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь