Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

П’ятеро вимушених переселенців вже знайшли роботу

Дата: 17.03.2022 14:55
Кількість переглядів: 1406

Чернівецька обласна служба зайнятості активно займається працевлаштуванням осіб, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії. Станом на 17 березня за сприяння служби зайнятості роботу вже знайшли 5 осіб.


Двоє осіб працевлаштовані в’язальниками схемних джгутів на ТОВ «АУТОМОТІВ ЕЛЕКТРІК УКРАЇНА», одна – швачкою на Чернівецьке виробниче підприємство «Черемош», одна – двірником у парк «Жовтневий», одна – сестрою медичною.
16 осіб, які були зареєстровані як безробітні в інших регіонах,  вже перереєстровані в Чернівецькій обласній службі зайнятості, ще 36 осіб зареєстровані та отримали статус безробітного.
Для 93 осіб створені облікові картки клієнтів та  видані направлення на вільні робочі місця.
Фахівці служби зайнятості, для розширення бази вакансій працюють з сайтами пошуку роботи, здійснюють відбір претендентів та домовляються про співбесіду з роботодавцями.

- Люди, які прибули на Буковину через бойові дії, після вирішення питань з житлом, готові приступити до роботи. Наразі в області є 406 актуальних вакансій. Це водії, швачки, електромонтажники-схемники, слюсарі, електрики, кухарі, контролери, також є вакансії бухгалтерів, економістів та касирів в банківські установи, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь