Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Представництво ООН в Україні допомогло з облаштуванням тимчасового притулку вимушеним переселенцям Глибоцької громади

Дата: 06.04.2022 16:55
Кількість переглядів: 865

Ніхто і ніколи не хотів би потрапити в таку ситуацію, коли потрібно покинути все, що маєш, взяти лише необхідне, або, взагалі, те що під руками і відправитись у невідоме. Не знаючи, чи по поверненню додому все залишиться
на місцях і чи взагалі залишиться домівка.


Глибоцька громада продовжує активно приймати українців, які шукають прихистку від російської війни на, більш-менш, безпечній території.

Станом на 6 квітня 2022 року до нашої громади прибуло і зареєструвалося 1319 вимушених переселенців, з них 439 дітей, 614 жінок та 266 чоловіків. Ми розуміємо, що не зможемо повернути людям домашній затишок, але робимо все можливе, щоб в Глибоцькій громаді усім було безпечно і добре.


Ми не можемо забезпечити усім окреме житло, тому було прийнято рішення виділити під тимсасові прихистки приміщення закладів освіти та культури. Для їх облаштування була критична потреба в ліжках та матрацах, побутовій техніці. Дану проблему вирішено завдяки співпраці з Представництвом ООН в Україні.


Хочеться висловити величезну вдячність за спільну роботу з Програмою розвитку ООН Наталі Белюкіній та виконавчому директору «Агенції розвитку громад Буковини» Нелі Малько, за можливість оплатити та передати ліжка, матраци, пральні машинки, холодильник для більш комфортних умов перебування вимушених переселенців у Глибоцькій громаді.


 









 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь