Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Чернівецької області у 2022 році

Дата: 04.04.2022 10:29
Кількість переглядів: 644

Благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту. Варто зауважити, що стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села, селища чи міста — це в першу чергу оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Більше того, це показник рівня участі місцевої громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою населеного пункту.

 

Керуючись пунктом 8 частини четвертої статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 68/202 «Про утворення військових адміністрацій», відповідно до абзацу третього статті 4 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 9 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населених пунктів Чернівецької області Чернівецькою обласною військовою адміністрацію видано розпорядження від 31 березня 2022 року № 412-р «Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Чернівецької області у 2022 році».

Тривалість проведення місячників санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Глибоччини: весняного - з 01 квітня до 01 травня та осіннього — з 01 жовтня до 01 листопада 2022 року.

В рамках реалізації заходів передбачається продовження здійснення благоустрою територій Глибоцької громади:

  • прибирання та приведення у належний санітарний стан дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, лісосмуг уздовж автошляхів, автопавільйонів, надвірних вбиралень, криниць, місць відпочинку у лісових масивах та вздовж автошляхів, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності,
  • здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ твердих побутових та інших відходів,
  • додаткового озеленення прибудинкових територій, парків, скверів,
  •  забезпечення очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах області. 

  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь