Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Держпраці надає релокованим (переміщеним) підприємствам необхідну консультаційну допомогу

Дата: 11.04.2022 12:37
Кількість переглядів: 563

Управління Держпраці у Чернівецькій області розпочало інформаційно-консультативну кампанію для підприємств та підприємців, які перемістили на Буковину свої виробництва та працівників через складну безпекову ситуацію у своїх регіонах. Мовиться про релоковані підприємства.


Аби допомогти таким суб’єктам господарювання налагодити свій виробничий процес тут, у нашому краї, територіальний орган Державної служби України з питань праці націлений створювати для них максимально сприятливий консультативний супровід підприємств та надавати необхідну інформаційно-роз’яснювальну допомогу. Це стосується, зокрема, питань промислової безпеки, охорони та гігієни праці, трудового законодавства, надання адміністративних послуг, тощо.


Для цього представники релокованих підприємств можуть звернутися до територіального органу Держпраці у зручний для них спосіб комунікації.


Так, фахівці Управління можуть оперативно прибути на підприємство, в установу, організацію для надання інформаційної допомоги, якщо роботодавець повідомить про таку необхідність телефоном: (0372) 55-37-24,
Заявники можуть спрямувати своє звернення електронною поштою: dsp@cv.dsp.gov.ua.


Також мають можливість скористатися сервісом Держпраці «інтерактивний інспектор».
Для цього необхідно заповнити  форму -   https://forms.gle/FuLCQKQQta22kXDP7

 
Також на сайті Управління Держпраці у Чернівецькій області http://cv.dsp.gov.ua/ - розміщено прямі контакти структурних підрозділів. У разі необхідності роботодавці можуть зателефонувати й отримати консультацію за профільними напрямами у зручному для них форматі.


Підкреслюємо: фахівці Управління не здійснюють на таких підприємствах жодних контролюючих, чи інспекційних заходів відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про припинення заходів державного контролю та державного ринкового нагляду в умовах правового режиму воєнного стану». Мета роботи Управління у цьому напрямі полягає лише у наданні консультаційної та інформаційної допомоги роботодавцям релокованих підприємств.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь