Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Дітям будь-якого віку дуже важливо відчувати безпеку не лише в фізичному, але й в емоційному плані.  

Дата: 15.04.2022 16:27
Кількість переглядів: 674

Бачити несміливу посмішку дитини, чути її тихий сміх, розуміти, що наразі ти можеш допомогти лише цим, і нічим більше, підшуковувати правильні відповіді на недитячі запитання, посміхатися у відповідь, коли в душі просто розпач... Скільки іще різноманітних викликів стоїть наразі перед кожним з дорослих?

Із цими непростими завданнями допомагають впоратися психологи-волонтери Пункту психологічної допомоги і підтримки, який розгорнений на базі Глибоцького Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Кожного тижня, по вівторках та п’ятницях, з 10.00 до 13.00 психологи працюють з дорослими та дітьми. 

Цікавими саме для діток, котрі змушені були покинути власні домівки внаслідок війни, є робота в групах, своєрідні ігрові тренінги. Вони проходять в ЦПРПП та актовому залі Глибоцького ЗДО «Сонечко».

Психологи з Михайлівської гімназії,  Карапчівського ліцею, Черепковецького ОЗЗСО, Глибоцького ліцею та Глибоцького ЗДО "Сонечко", які, власне, і забезпечують діяльність цього Пункту, допомагають діткам подолати пережиті події та набути потрібної стресостійкості.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь