Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Знайти працівників тепер можна через Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці)»

Дата: 25.04.2022 15:04
Кількість переглядів: 358

У Чернівцях запрацював Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці)» для роботодавців. Працедавці через пошук можуть оперативно підібрати необхідних фахівців, попередньо ознайомившись з короткими резюме.


Приєднатися до каналу можна за посиланням https://t.me/search_chn. На каналі лише актуальна інформація, яка оновлюється щоденно, вже можна ознайомитися з інформацією про сотню шукачів роботи, за різними напрямами
діяльності. Наразі роботу шукають продавці, швачки, водії, секретарі, слюсарі, інженери та інші фахівці.


- З початку військових дій в країні, у службі зайнятості створено ряд Telegram-каналів та чат-ботів для пришвидшення як пошуку роботи так і підбору працівників через сервіси служби зайнятості. Закликаємо роботодавців приєднуватися до наших комунікаційних майданчиків, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
З актуальними вакансіями по всій Україні можна ознайомитися у Telegram-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz. Щоденно на каналі з’являється майже тисяча актуальних вакансій.


Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована, а фахівці розпочнуть підбір кандидатів, зокрема на засадах рекрутингу. Також у чат-боті в два кліки можна знайти інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь