Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Черговий автомобіль та гуманітарний вантаж отримали наші військові на передову

Дата: 10.05.2022 17:12
Кількість переглядів: 295

Нещодавно, мешканці Глибоцької громади, котрі боронять Україну від рашистів на передовій, вкотре звернулися з нагальною потребою. В зв’язку з тим, що ворог знищив попередньо доставлені автомобілі, а наші герої змогли вціліти лише завдяки своїй вправності та хоробрості, постала гостро проблема в забезпеченні їх транспортним засобом.

Запит вдалося здійснити завдячуючи небайдужим місцевим підприємцям, котрі придбали джип Mitsubishi Pajero.

Також, за допомогою зібраних коштів, які перерахували працівники освітніх установ (Димківського НВК, Опришенської та Стерченської ЗОШ, ОЗО «Черепковецький ЗЗСО», ОЗО «Глибоцький ліцей»), культури та позашкільних закладів освіти вдалося зібрати близько 100 тисяч гривень на придбання 2 тепловізорів на загальну суму - 49 тисяч гривень, закупити необхідні речі та здійснити їхню доставку в Харківську область.

Нагадуємо, що по руху коштів, котрі надходять на безготівковий рахунок ГО «Простір розвитку громад» та в подальшому освоюється для потреб місцевих воїнів, котрі боронять нашу Батьківщину, організація звітує щомісяця на своїй фейсбук сторінці.  

Завдячуючи невтомним господиням села Черепківці, працівникам Глибоцької гімназії та волонтерам наші захисники змогли скуштувати запашних домашніх смаколиків.

Хочеться зазначити, що в зв’язку з теперішньою ситуацією на ринку паливно-мастильних матеріалів волонтерам вкрай важко стало доставляти гуманітарні вантажі до місця призначення. Це стосується не лише вартості палива але й можливості його отримати чи здійснити дозаправку в самій дорозі.

Власне, на цю поїздку пального було витрачено на близько 15 тисяч гривень.

Обнадіює те, що бойовий дух військових залишається на висоті а ті містечка та села через корті волонтери проїздили - українці вже почали відновлювати.

Щиро вдячні всім хто долучився до надзвичайно важливої справи, котра наближає нашу перемогу.


 






« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь