Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Робоча група Міжнародної Організації з Міграції допомогала ВПО в оформленні фінансової допомоги

Дата: 17.05.2022 14:28
Кількість переглядів: 257

Сьогодні, в приміщенні Глибоцького ліцею робоча група Міжнародної Організації з Міграції (МОМ), за сприяння Українського Народного Дому у Чернівцях, громадського об'єднання  "Комітет виборців" та Глибоцької селищної ради працювала над оформленням фінансової допомоги для  внутрішньо переміщених осіб.
 

Волонтери допомагали громадянам, які вимушені були залишити власні домівки через проведення воєнних дій та набули статусу ВПО, оформити заявки на отримання фінансової допомоги та проводили роз’яснювальну роботу.

Нагадуємо, що за умови заповнення заявки та наявності необхідних документів, вимушені переселенці можуть отримати допомогу в розмірі 2220 грн щомісяця -  на кожного члена сім'ї.  Разово здійснюється виплата за три місяці – 6660 грн на одного члена родини.

Фінансову допомогу громадяни зможуть отримати у будь-якому відділенні Укрпошти – після надходження відповідного повідомлення на мобільний телефон.

Звертаємо увагу на те, що внутрішньо переміщені особи, які вже отримали фінансову допомогу від інших міжнародних фондів та організацій, не зможуть отримати фінансову допомогу від МОМ. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь