Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

День захисту дітей у Глибоцькій громаді

Дата: 02.06.2022 14:45
Кількість переглядів: 361

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний нагадати кожному про права діток, їхні потреби та відповідальність батьків і держави перед найменшими її громадянами.

 

У Глибоці, 1 червня, з самого рання, неначе великий вулик, Центральна площа та селищний стадіон наповнилась маленькими мешканцями та гостями громади.
 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

Надзвичайно обширну, активну та змістовну програму підготували за сприянням Глибоцької селищної ради організатори святкового дійства: відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, Центр культури та дозвілля, музична та художня школи, будинок творчості дітей та юнацтва, глибоцький центр туризму та краєзнавства, Центральна бібліотека, дитяча юнацька спортивна школа, ДІЦ «Крутий Кід» та студія танцю «FORWARD».

Також функціонували два благодійні ярмарки організовані Марією Сіденко та Анастасією Стрільчук і ДІЦ «Крутий Кід», де всім охочим запропонували асортимент глибоцьких майстринь з декоративно-прикладної творчості, патріотичні вироби, магніти та надзвичайно смачну випічку. Що важливо, кошти від продажу продукції спрямують для потреб воїнів Збройних Сил України.


Фото без описуФото без опису


 

Стартувало свято з велопробігу, до якого долучилися діти різних вікових груп і дорослі. Щасливий гомін прокотився вулицями селища коли велосипедисти проїздили запланований маршрут в супроводі службових автомобілів Центру ПМСД та поліції.


Фото без опису


Фото без опису

Поціновувачі та вболівальники футболу змогли насолодитися переглядом Першого всеукраїнського турніру по футболу серед юнацьких команд ДЮСШ присвячений Міжнародному дню захисту дітей.


Фото без опису


Фото без опису

Натомість, в Центральному парку було розгорнуто дві локації, на яких відбулися турнір з волейболу та баскетболу серед юнаків і дівчат, а також змагання з паркового орієнтування.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

Для того, щоб подарувати дітям цікаве та активне дозвілля відбулися різноманітні майстер-класи з малювання, плетіння патріотичних браслетів, виготовлення паперових виробів, селфімарафон, бліц-вікторина «Швидко казку пригадай», виставка картин вихованців художньої школи.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 

Фото без опису


Фото без опису


 

Фото без опису


Фото без опису


 

Фото без описуБагато посмішок та радісних емоцій розцвітали на щирих дитячих обличчях під час проведення флешмобів. Особливо приємно було споглядати як маленькі українці заповнили намальовану на асфальті кольорову карту України, з паперовими соняхами в руках та випустили в небо білих голубів миру. Натомість, студія танцю «FORWARD» долучила до танцювального флешмобу не лише своїх вихованців але й усіх бажаючих, котрі повторювали запальні рухи під переспіваний фронтменом гурту «Бумбокс» Гімн Січових Стрільців «Ой у лузі червона калина».

Фото без опису


Фото без опису

Мелодійний концерт за участі талановитих випускників Глибоцької музичної школи та танцювальних колективів продовжив святкову програму Дня захисту дітей.

Фото без описуФото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

На Центральній площі дітки та всі охочі долучилися до плетіння маскувальної сітки. Кожен мав змогу вплести клаптик піксельної смужки в нашу майбутню перемогу.


Фото без опису


Фото без опису

Наприкінці свята дитячий ігровий центр «Крутий Кід», як завжди подарував всім присутнім запальний,  феєричний виступ та веселу бульбашкову дискотеку.


Фото без описуФото без опису


Фото без опису


Фото без описуФото без опису

Цьогорічний  День захисту дітей набув для кожного українця нового змісту. Адже, першою нагальною потребою кожного громадянина нашої держави стала перемога у війні над російським агресором, захист своїх найрідніших, своїх дітей, свого майбутнього.

Фото без опису


Фото без описуХочемо подякувати всім організаторам, учасника, благодійникам і спонсорам свята, котрі допомогли хоча б на один день позбавити діток жахливих реалій війни. Натомість, наша малеча подарували нам море посмішок, таких щирих та довірливих, від яких розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.
 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь