Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

В Глибоцькому садочку відкриють 4 чергові групи, а в Черепковецькому 2

Дата: 03.06.2022 16:34
Кількість переглядів: 1526

Для кожного з батьків, у котрих є діти дошкільного віку, після початку військових дій в Україні, гостро постало питання перебування малечі поза дошкільними закладами. Особливо важко переносили цей процес дітки працюючих батьків. 

 

Зважаючи на всі ризики, пов’язані із перебуванням малечі в закладах дошкільної освіти до відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради звернулися з клопотанням про відновлення роботи ЗДО «Сонечко» батьки цих діток.

В зв’язку з цим було прийнято рішення про відкриття 6 чергових груп та здійснення прийому вихованців з 6 червня 2022 року в Глибоцькому садочку «Сонечко»(4 г.) і Черепковецькому ЗДО (2 г.).  

Ініціативна група батьків після сьогоднішньої ранкової зустрічі з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Ю.Чубреєм, директором ЗДО «Сонечко» О.Загудаловою, працівниками дошкільної установи обговорили існуючі ризики під час повітряних тривог і надзвичайних ситуацій та необхідні заходи для збереження життя, здоров’я діток і працівників садочку.  

Після цього, батьки спільно, швидко і злагоджено привели до ладу найближче до дошкільної установи укриття, яке знаходиться в підвальному приміщенні Храму Св. Рівноапостольної княгині Ольги (Центральний селищний парк). 

Варто зазначити, що кожна з чергових груп буде налічувати до 20 дошкільнят. Відповідно, перевагу надаватимуть тим діткам, батьки яких працюють, забезпечуючи роботу критичної інфраструктури Глибоцької громади та діток внутрішньо переміщених осіб.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь