Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Велика справа маленьких помічників.

Дата: 27.06.2022 17:16
Кількість переглядів: 306

Нещодавно завершився двотижневий «марафон» активних, пізнавальних та веселих творчих інтенсивів у вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва Глибоцької селищної ради.

Це були насичені літні дні, які забезпечили діткам креативні та талановиті керівники БТДЮ Лілія Русу, Ірина Фруцька, Наталя Крючко-Данілова, Анастасія Мигалатюк, Валентина Воробець, Оксана Стрельчук, Наталя Ванзуряк і Анна Куцулаба.

Місцева дітвора знайшла нових друзів із Запорізької області, Харкова та мала змогу пізнати особливості різних місцевостей України.

Також, фінальним акордом була благодійна ярмарка-продаж виготовлених власноруч виробів, картин, спечених з батьками смаколиків. Виручені кошти від продажу цих виробів (5 540,60) будуть повністю перенаправлені на допомогу нашим захисникам.

І ось сьогодні, маленькі помічники із Глибоцької громади, Миколаївської, Київської, Сумської та Запорізької областей спільно з своїми наставниками та батьками провели іще один ідентичний благодійний ярмарок, вирішивши продовжити цю благородну справу.

Наскільки приємно було спостерігати, як рученята маленьких українців пропонують перехожим придбати вироби власного виробництва, щоб допомогти воїнам, котрі тримають над нами небо та боряться за наше майбутнє.

Не були скупими і люди, котрі долучилися до акції. Тож кінцевий результат – це більш як 7 тисяч гривень, зібраних на сьогоднішньому благодійному ярмарку «Разом до перемоги» для підтримки військових на передовій.

Дякуємо усім за ініціативу та участь...

Перемога буде за нами.


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь