Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Шановні мешканці Глибоцької територіальної громади

Дата: 28.06.2022 10:54
Кількість переглядів: 168

Сьогодні, 28 червня виповнюється двадцять шість років відтоді, як Україна отримала основоположний для новітньої держави документ -  свою Конституцію.

 

Звичайно, що за мірками історії наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Однак, корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. 

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Вже більше як чверть століття вона гарантує українцям дотримання найголовніших прав людини – права на життя, свободу, особисту недоторканість, повагу до гідності та вільний розвиток.

 

Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.

 

Однак, наразі 125 днів як Україна тримає оборону проти рашистської навали. Саме сьогодні, цієї хвилини, на суверенну та незалежну територію летять російські ракети, гинуть наші громадяни та звитяжні захисники.

 

Тому, у цей урочистий день я хочу побажати кожному з нас основного - це миру та якнайшвидшої Перемоги над спільним ворогом. Для того, щоб в подальшому відбудувати нашу державу та жити в процвітаючій Україні...

      З Днем Конституції,  громадо!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь