Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Транскордонна освітня мережа між Ботошанським повітом (Румунія) та Глибоцьким районом (Україна).

Дата: 16.06.2022 13:42
Кількість переглядів: 304

На теренах Глибоччини реалізується проект «Транскордонна освітня мережа між Ботошанським повітом (Румунія) та Глибоцьким районом (Україна), (BEDUN)» 2SOFT/1.1/112. Проект реалізується в рамках Оперативної спільної програми Румунія-Україна 2014-2020, інвестиційний пріоритет 1.1 Інституційне співробітництво у сфері освіти з метою розширення доступу та якості освіти, що фінансується Європейським Союзом через Європейський інструмент сусідства.

Виконавцем проекту є місто Ботошани Ботошанського повіту, а співвиконавцем з української сторони виступає Глибоцька селищна рада. Загальною метою проекту є покращення освітніх послуг та забезпечення особливих умов для дітей та молоді з інвалідністю та іншими особливими освітніми потребами та підтримка служб активної інклюзії для здійснення професійного та соціального розвитку дітей та молоді з двох спеціальних професійно-технічних навчальних закладів в окрузі Ботошани (Румунія) та Глибоцького інклюзивно – ресурсного центру (Україна).

Ботошанська повітова рада, як провідний бенефіціар, організувала 10.05.2022р. Презентаційну конференцію проекту: «Транскордонна освітня мережа між повітом Ботошани (Румунія) та Глибока (Україна), (BEDUN)» 2SOFT/1.1/112.У заході взяли участь представники керівництва Ботошанського повіту та Глибоцької місцевої ради, Регіонального офісу прикордонного співробітництва м.Сучава, Спеціального професійно-технічного училища «Іон Пілат» м.Дорогого, Спеціального професійно-технічного училища «Св. Стеліан» м.Ботошани, Інклюзивно-ресурсного центру для дітей з ООП у смт.Глибока, шкільна інспекція Ботошанського повіту, Головне управління соціальної допомоги та захисту дітей м.Ботошані, а також місцеві ЗМІ.

 

Термін реалізації проекту – 28 місяців, відповідно з 01.01.2020 по 30.06.2022.Загальна вартість проекту – 254 767 євро, з яких безповоротна фінансова допомога Європейського Союзу – 229 217 євро. Бюджет Глибоцької селищної ради становить 100 325 євро (еквівалеент 3210400грн.) , з яких максимальна сума гранту – 90275 євро (еквівалент 2888 800грн.), сума власного внеску – 10 050 євро (еквівалент 321600грн.).

На конференції були представлені конкретні цілі проекту, а також досягнуті результати на сьогоднішній день:

- Будівництво та облаштування «багатофункціонального спортивного майданчика», у СПТУ «Іон Пілат» м.Дорогой;

- Придбання меблів для логотерапевтичних кабінетів у СПТУ «Св. Стеліан» м.Ботошани;

- Капітальний ремонт та облаштування будівлі, в якій працює Інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами в селищі  Глибока, а також оснащення високоефективним обладнанням фізіотерапевтичного, психологотерапевничного та логопедичного кабінетів.

За додатковою інформацією звертайтесь до Глибоцької селищної ради (03734-2-43-01), e-mail: hlybokaotg@gmail.com

Спільна Операційна Програма Румунія-Україна 2014-2020 фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програм


Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь