Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Підтримка людей, котрі втікають від війни завжди на часі

Дата: 19.07.2022 16:40
Кількість переглядів: 331

Глибоцька громада стала однією з перших в Чернівецькій області, яка почала приймати українців з охоплених війною територій.

Нині майже півтори тисячі людей залишається в громаді. Наразі біля 100 внутрішньо переміщених осіб перебуває у тимчасових притулках на базі комунальних закладів, з них 13 дітей віком до 18 років. І громада за підтримки партнерів продовжує робити все можливе, аби створити належні умови проживання для людей.

У межах проєкту «Оперативне забезпечення потреб громад Чернівецької області щодо прийому внутрішньо переміщених осіб», який впроваджується Агенцією розвитку громад Буковини, було встановлено бойлер та душову кабіну, здійснено закупівлю холодильника, а для можливості щось приготувати окремо – надано електроплити та чайники, мікрохвильові печі, електросушки. Це дає змогу хоча б частково забезпечити базові санітарно-гігієнічні потреби людей, які опинились в надзвичайно складних життєвих обставинах.

Щиро вдячні нашим європейським партнерам, Агенцією розвитку громад Буковини котрі не втомлюються допомагати та підтримувати українців у скрутну хвилину.

 Хочеться наголосити, що допомога ВПО у рамках проєкту «Оперативне забезпечення потреб громад Чернівецької області щодо прийому внутрішньо переміщених осіб», який впроваджується Агенцією розвитку громад Буковини за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського  Союзу надає для гостей нашої громади можливість облаштувати більш-менш комфортне місце проживання для себе та своїх діток.


Фото без опису


Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь