Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Продуктивні зустрічі та обговорення наявних викликів - запорука прийняття ефективних рішень в майбутньому.

Дата: 04.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 186

Вчора за участі голови і заступника Глибоцької селищної ради, представників місцевого бізнесу, старости села Стерче, керівників та працівників структурних підрозділів селищної ради, активних мешканців громади, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб, депутатів селищної ради, голови Молодіжної ради відбулась зустріч «Ефективні відповіді на виклики війни: від стійкості громади до стійкої країни» ініційована Українським кризовим медіа-центром.

Український кризовий медіа-центр у рамках ініціативи «DOBRE_Взаємодія» за підтримки Програми USAID DOBRE допомагають місцевому самоврядуванню швидко та ефективно налагодити та побудувати продуктивну взаємодію між внутрішньо переміщеним та місцевим населенням, закласти основу для подальшої спільної роботи та залучити ресурси один одного.

Фасилітаторська зустріч мала за мету напрацювати дієві підходи до адаптації громади до умов широкомасштабної війни та пошуку необхідних ресурсів.

Цікавими ідеями з учасниками заходу поділилися: Ірина Малик - керівниця Українського кризового медіа-центру, спікери Максим Єлігулашвілі та Олена Матвійчук.

Довідково:

  • Максим Єлігулашвілі, фасилітатор діалогів, дослідник, тренер та дизайнер освітніх продуктів. Сфера професійних інтересів включає соціальне посередництво та трансформацію конфліктів, фасилітацію групових процесів та розробку стратегій і програм для органів влади та громадських організацій. З 2014 розробляє дизайн та фасилітує діалогові процеси національного та міжнародного рівня за підтримки Офісу Координатора Проєктів ОБСЄ в Україні, ПРООН, БДІПЛ, програма DOBRE, HD, R2P та інших. Тематика – розв’язання конфліктів на рівні громад, у мультикультурних і мультирелігійних спільнотах, медіасередовищі; під час процесів децентралізації та впровадження інших реформ через врегулювання та розробку стратегічних та операційних планів. 
  • Олена Матвійчук, медіаторка, фасилітаторка діалогових процесів в громадах з 2014 року. Досвід роботи з лідерами та лідерками громад 1-3 когорти Програми DOBRE в якості координаторки та експертки Програми "U-GO, Ти - посадовець", експертки з бюджетних питань в рамках співпраці з ГП "За прозорі місцеві бюджети", а також досвід співпраці з громадами Чернівецької області як залучена експертка Товариства "Український народний дім в Чернівцях". За першою освітою юристка, досвід роботи в органах місцевого самоврядування (2008-2010 рр.) та депутатської діяльності (2015-2020 рр.).

Під час зустрічі учасники заходу активно обговорювали проблеми із якими стикнулася громада від початку повномасштабної війни та працюючи в групах спільно шукали можливості їх результативного вирішення.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь