Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Чергове засідання виконавчого комітету відбулося у Глибоцькій селищній раді

Дата: 23.08.2022 17:25
Кількість переглядів: 790

В приміщені Глибоцької селищної ради відбулося 19 засідання виконавчого комітету за головуванням селищного голови Григорія Ванзуряка.

За участю заступників селищного голови, старост громади та керівників окремих структурних підрозділів членами виконавчого комітету було розглянуто 20 питання порядку денного. 

Наприкінці засідання виконкому голова селищної ради Г.Ванзуряк ознайомив присутніх з процесом підготовки  шкіл громади до навчального року, рішенням Ради оборони Чернівецької області від 12 серпня 2022 року стосовно заборони проведення хресних ходів, відкриття мисливського сезону, використання феєрверків, салютів і піротехнічних засобів на період дії воєнного стану та  обмеження проведення мирних заходів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів у зв"язку з підвищенням рівня ракетної небезпеки та активізацією диверсійно-розвідувальних груп на території області.

Отже, відповідно до даного рішення, ряд запланованих заходів присячених Дню Незалежності України, які мали бути проведені 24, 27 та 28 серпня не були погоджені Радою оборони Чернівецької області.

Приємно було побачити членів виконавчого комітету І.Лопуляка та С.Ороса, які наразі, проходять службу в Збройних силах України та захищають нашу Батьківщину на передовій.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь