Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відзначення Дня Незалежності України у Глибоцькій громаді: які саме урочистості погодила Рада оборони Чернівецької області?

Дата: 23.08.2022 17:20
Кількість переглядів: 155

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до прийнятого рішення Ради оборони Чернівецької області від 12 серпня 2022 року «Про окремі обмеження на території Чернівецької області в умовах правового режиму воєнного стану» (введено в дію Розпорядженням голови Ради оборони Чернівецької області від 16 серпня 2022 року) обмежено проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів у зв’язку з підвищенням рівня ракетної небезпеки та активізацією диверсійно-розвідувальних груп на території області.

Враховуючи зазначені вище ризики, посадовими особами штабу зони ТРО № 8 погоджено проведення завтра, 24 серпня, у День Незалежності України, на території Глибоцької громади лише:

  • церемонію покладання квітів до пам’ятників Борцям за Волю України та Т.Г. Шевченку і спільна молитва;
  • тематична презентація (виставка) матеріалів до Дня Незалежності України.

Інші заходи, котрі були заплановані та анонсовані у громаді, відповідно, 24, 27 та 28 серпня не погоджені.

Тобто, проведення спортивних змагань з: міні-футболу між дитячими командами ДЮСШ Глибока, «Арсенал» Чернівці, «Металіст» Харків, «Буковина» Чернівці, баскетболу між командами Глибоцької ТГ, футболу між ДЮСШ Глибока та «Металіст» Харків (молодіжний склад), громадської ходи «КРОКУЄМО РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ», відкриття скеледрому та показові виступи туристів, благодійного концерту, благодійного аукціону, майстер-класу художньо-естетичного напрямку, історичної вікторини не погоджено у зв’язку з підвищенням рівня ракетної небезпеки та активізацією диверсійно-розвідувальних груп на території області.


 

План заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 29-ї  річниці Дня незалежності України та Дня громади. Оновлено - Олевська ТГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь