Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Благодійна акція "Канцелярія для навчання" успішно відбулася у Глибоці.

Дата: 29.08.2022 16:58
Кількість переглядів: 306

Сьогодні, кілька десятків небайдужих мешканців нашої громади приєдналися до благодійної акція "Канцелярія для навчання".

Кожен, хто має діток шкільного чи студентського віку, або ж мав до недавнього часу, певно, пам`ятає скільки сил та коштів необхідно витрати для того, щоб забезпечити їх усім необхідним.

Однак, поряд з нами живуть діти, які потрапили, з різних причин, у складні життєві обставини або ж діти, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії проти України. Тому відвідування навчальних закладів для них також супроводжується з пошуком коштів для закупівлі найнеобхіднішої канцелярії.

Приємно, що організатори акції: служба у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з інспектор ювенальної превенції не залишились осторонь, провели і самі долучилися до доброї справи.

Тут не збирали кошти, нічого не продавали, а просто розмістили на двох локаціях пункти збору, де кожна людина, котра проходила повз могла покласти, у якості подарунку, якісь канцелярські товари.

Варто зазначити, що окремий пакунок з канцелярією надійшов і від наших звитяжних захисників, які на час ротації перебувають в громаді.

Почувши про захід вони з радістю подарували діткам можливість, в майбутньому, намалювати іще більше яскравих та надихаючих малюнків для бійців на передову.

Дякуємо кожному, хто долучився та віддав діткам частинку своєї доброти і уваги! Нехай навчальний рік для кожного з них буде мирним та продуктивним!


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь