Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Благодійна акція "Канцелярія для навчання" успішно відбулася у Глибоці.

Дата: 29.08.2022 16:58
Кількість переглядів: 282

Сьогодні, кілька десятків небайдужих мешканців нашої громади приєдналися до благодійної акція "Канцелярія для навчання".

Кожен, хто має діток шкільного чи студентського віку, або ж мав до недавнього часу, певно, пам`ятає скільки сил та коштів необхідно витрати для того, щоб забезпечити їх усім необхідним.

Однак, поряд з нами живуть діти, які потрапили, з різних причин, у складні життєві обставини або ж діти, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії проти України. Тому відвідування навчальних закладів для них також супроводжується з пошуком коштів для закупівлі найнеобхіднішої канцелярії.

Приємно, що організатори акції: служба у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з інспектор ювенальної превенції не залишились осторонь, провели і самі долучилися до доброї справи.

Тут не збирали кошти, нічого не продавали, а просто розмістили на двох локаціях пункти збору, де кожна людина, котра проходила повз могла покласти, у якості подарунку, якісь канцелярські товари.

Варто зазначити, що окремий пакунок з канцелярією надійшов і від наших звитяжних захисників, які на час ротації перебувають в громаді.

Почувши про захід вони з радістю подарували діткам можливість, в майбутньому, намалювати іще більше яскравих та надихаючих малюнків для бійців на передову.

Дякуємо кожному, хто долучився та віддав діткам частинку своєї доброти і уваги! Нехай навчальний рік для кожного з них буде мирним та продуктивним!


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь