Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Державна установа «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» розпочала пошук інвестиційних проектів.

Дата: 02.09.2022 10:55
Кількість переглядів: 181

Державна установа «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» з метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проектів, що сприятимуть відновленню економіки України, розпочала пошук інвестиційних проектів.

Готові до реалізації проекти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 р. в онлайн-форматі. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проектів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України. Проекти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.

Онлайн-форма вказаного опитувальника доступна за посиланням: https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9, та відкрита для заповнення до 10 вересня (контактна особа щодо питань збору проектів – Оксана Ткачук, в.о. керівника Управління залучення та супроводження Установи oksana.tkachuk@ukraineinvest.gov.ua ).

Детальніше про захід Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair можливо дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3QgpuqK.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь