Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Орден “За Мужність” ІІІ-го ступеню (посмертно) вручили на сесії Глибоцької селищної ради матері полеглого за волю України Героя - Івана Куцого.

Дата: 06.09.2022 14:48
Кількість переглядів: 648

26 сесія VIII-го скликання Глибоцької селищної ради розпочалася хвилиною мовчання за загиблими під час російсько-української війни та врученням матері Куцого Івана Руслановича, військовослужбовця, який загинув у перші хвилини війни 24 лютого 2022 року ордену “За Мужність” ІІІ-го ступеню (посмертно).

 

На черговій сесії згідно із порядком денним депутати селишної ради розглянули 19 питань.

Спільно із земельними пройшло голосування і за ряд процедурних та суспільно важливих питань внесенних до порядку денного в систему електронного голосування "Голос". 

З нагоди Дня підприємця, Голова селищної ради Григорій Ванзуряк та Начальник 2 відділу Чернівецького РТЦК та СП підполковник Олександр Григорчук за участі запрошених підприємців, старост старостинських округів громади, керівників структурних підрозділів Глибоцької селищної ради вручили грамоти приватним підприємцям, які неодноразово надавали фінансову допомогу для забезпечення ЗСУ автомобілями, гуманітарною допомогою та іншою провізією.

Під час сесії директор КНП "Глибоцької багатопрофільної лікарні Глибоцької селищної ради Іван Шкробанець та  директор Глибоцького ПМСД Лариса Тімофті розповіли про наявну ситуацію в громаді із захворюванням на Ковідд та продовження реформування системи охорони здоров`я. Мається на увазі створення спроможних лікарень.

Відповідно до нового підходу, мережа закладів охорони здоров’я в області, об’єднана в один госпітальний округ, буде додатково поділена на госпітальні кластери, з урахуванням:

  • меж адміністративно-територіальних одиниць;
  • географічних особливостей регіону та стану автомобільних доріг;
  • поточних і прогнозованих демографічних показників чисельності населення, структури захворюваності і смертності;
  • оптимальних клінічних маршрутів пацієнтів задля своєчасного доступу до медичної та реабілітаційноії допомоги, що ґрунтується на принципах доказовоії медицини;
  • навантаження на медичних працівників та фахівців із реабілітації.

Згідно з видами медичної допомоги, яка надається в закладах охорони здоров’я госпітального кластера, мережа закладів охорони здоров’я буде поділена на надкластерні, кластерні та загальні лікарні.

 

Фото без опису


 


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

Світлини Петра Митранюка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь