Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Наша сила в нескореності та єдності.

Дата: 12.09.2022 12:19
Кількість переглядів: 225

Вчора, 11 вересня, в селищі Глибока всіх гостей вітала ошатна зала Будинку культури на благодійному заході «В ЄДНОСТІ НАША СИЛА».

 Пригадалося, як іще до початку повномасштабної війни на сцені відбувалися урочисті дійства, різноманітні виступи юних талантів Глибоччини. Та все затихло із 24 лютого 2022 року...

Це приміщення почали використовувати для навчання по наданню першої медичної допомоги, в ній збирали місцевих жителів для роз`яснення стосовно мобілізації, підприємців, задля організаційних питань та подяки за надану допомогу, запису до тероборони і найболючішого – прощання з полеглими воїнами, нашими захисниками та Героями..

 І ось знову за кулісами пошепки перемовляються ведучі, хвилюються та чекають, коли їх покличуть на сцену дитячі колективи а зал переповнений гостями.

Кожен, хто вчора переступив поріг Будинку культури, мабуть, відчув, що він тут не випадково. Адже цей захід організували заради того, щоб зібрати кошти для наших хоробрих захисників.

У фойє протягом усіх виступів проходив благодійний ярмарок із солодощами, запашною випічкою, текстилем, який шиють волонтери, різноманітними патріотичними товарами, виробами місцевих  майстрів хенд-мейду та декоративно-прикладного мистецтва.

Здавалося, що тут зібралася велика родина, коли присутні гості гуртом підхоплювали Гімн України «Ще не вмерла Україна» та Січових Стрільців - «Ой у лузі червона калина».

Переконувався в цьому і під час виступів талановитих колективів, цікавої вікторини і розіграшу  благодійних лотів-сертифікатів, наданих місцевими підприємцями та знаними закладами Глибоччини, адже, здавалося б, кожного учасника чи дитину чарівна ведуча знає особисто.

 Атмосфера була настільки душевною та патріотичною, що гості з радістю купували лоти, часто вкидаючи у скриньку на сцені більшу суму. Саме завдяки кожному з них вдалося зібрати на потреби воїнів Збройних Сил України близько 54 тисяч гривень.

Хочеться висловити слова щирої вдячності всім та кожному, хто був дотичний до цього благодійного заходу. Дякуємо організаторам: працівникам відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, всім позашкільним закладам Глибоцької громади, студії танців «Форвард», Діц «Крутий Кід», волонтерам, усім хто надав свої вироби та сертифікати для благодійного ярмарку й аукціону, учасникам концерту та особливо гостям, які згуртовані спільною метою показали, що НАША СИЛА в ЄДНОСТІ. 

Окремо хочеться відзначити та подякувати за постійну співпрацю і допомогу Українському народному Дому у Чернівцях та за їхнє фінансове сприяння в організації і проведенні даного заходу.

І саме основне, дякуємо нашим Збройним Силам за можливість максимально робити те, що ми можемо робити у цих умовах для них, для самого себе і для нашої Батьківщини!

Слава Україні! Перемога буде за нами…


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 

Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь