Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Посол Румунії в Україні побував із візитом у селі Опришени

Дата: 21.09.2022 12:13
Кількість переглядів: 388

Вчора, новопризначений Надзвичайний та Повноважий Посол Румунії в Україні Александру-Віктор Мікула разом з Генеральним консулом Румунії в Чернівцях Іриною Станкулеску в рамках запланованих візитів відвідали село Опришени Глибоцької територіальної громади. Метою візиту було першочергово - знайомство з нашою громадою, ознайомлення з побутом, перебігом навчального процесу в одному з румуномовних сіл Глибоччини.

Проведені зустрічі з головою селищної ради Григорієм Ванзуряком, начальником відділу культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради Юрієм Чубреєм, педагогічними колективами школи та дошкільного підрозділу. Всіх присутніх запросили на цікаву та пізнавальну екскурсія по Опришенському музеї археології та етнографії ім. М. Гакмана. Гостей ознайомили з історією села та краю.

Під час зустрічі дітки Опришенської ЗОШ 1-3 ступенів подарували пану Послу герб України ручної роботи, який вишивали бісером місцеві школярі. 

Голова Глибоцької селищної ради Григорій Ванзуряк висловив вдячність представникам дружнього румунського народу за постійну підтримку, особливо в такий важкий час для української держави.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь