Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулося відкриття Скеледрому!

Дата: 27.09.2022 18:05
Кількість переглядів: 245

Відкриття скеледрому!
Реалізовано проєкт «Облаштування в центральному парку смт.Глибока скеледрому для популяризації здорового способу життя» завдяки співпраці Глибоцької територіальної громади та агентства США з міжнародного розвитку USAID, в рамках партнерської програми DOBRE.

Ініціатором створення скеледрому стала Молодіжна рада, яка подала проєкт «Облаштування в центральному парку смт.Глибока скеледрому для популяризації здорового способу життя».

Першим етапом реалізації даного проєкту, було передбачено закупівля за рахунок внеску Програми DOBRE комплексу обладнання скеледрому, за рахунок внеску громади проведення робіт з благоустрою території, де буде встановлюватися конструкції для навчання з скелелазіння.

Другий етап - отримання матеріалів для будівництва скеледрому в парку та обладнання для забезпечення роботи (системи страхувальні універсальні,  страхувальні пристрої, набори зачепів з кріпленням, троси  металеві, карабіни, каски…).              

І ось, третій етап - відкриття скеледрому у рамках проєкту.

Даний проєкт написаний Молодіжною радою при Глибоцькій селищній раді. У той час,  як реалізацію здійснював комунальний заклад «Глибоцький центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» на баланс якого і передано скеледром.

Проект реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь