Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З питань пенсійного забезпечення та порядку виплати й призначення субсидій мешканців села Черепківці проконсультували за місцем проживання

Дата: 21.11.2022 11:05
Кількість переглядів: 115

Робота з наближення послуг до громадян в умовах воєнного стану набула особливої актуальності. Для того, щоб мешканці області мали змогу отримати фахові консультації та вирішити нагальні питання пенсійного забезпечення за місцем проживання без необхідності діставатися сервісних центрів, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області здійснюють прийоми громадян на віддалених робочих місцях.


Детальні роз"яснення законодавчих засад пенсійного забезпечення, умов нарахування й перерахунків пенсій та відповіді на індивідуальні запитання отримали мешканці Черепківців Глибоцької селищної територіальної громади та Чагорської територіальної громади під час прийомів громадян, які провів начальник сервісного центру №4 Іван КРЕЦУ.


Проконсультувавши відвідувачів з тих питань, з якими вони звернулися, представник Фонду поінформував про оновлений порядок виплати і призначення субсидій на сплату житлово-комунальних послуг та пояснив, що з жовтня нинішнього року Пенсійний фонд здійснює фінансування призначених органами соціального захисту населення субсидій та пільг, а з грудня проводитиме й їх призначення.


Шляхи взаємодії з удосконалення якості надання мешканцям села державних послуг з пенсійного та соціального забезпечення керівник відділу обслуговування громадян обговорив зі старостою села Черепківці Майєю Топало.

Особливу увагу приділили розгляду питань, пов"язаних з адмініструванням Пенсійним фондом субсидій та пільг на сплату житлово-комунальних послуг, відзначили необхідність активізації інформаційно- роз"яснювальної роботи серед населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь