Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

5 грудня - міжнародний День волонтера

Дата: 05.12.2022 11:57
Кількість переглядів: 119

Міжнародний День волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою. 

Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну на Сході та Півдні від російської агресії.

Завдячуючи волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу. Безліч людей отримує необхідну допомогу.

Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться ризикувати власним життям заради порятунку інших.

Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. 

Висловлюємо щиру вдячність за непохитну віру в нашу країну і Перемогу, в наших громадян! Бажаємо всім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру в нашій країні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь